2513 AA is een postcode bij adres Binnenhof, Hofplaats in %27s-Gravenhage

Meer informatie over postcode 2513AA

Op deze pagina vind u alles over de postcode 2513AA, de postcode 2513AA ligt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze postcode hoort bij 2 straten: Binnenhof, Hofplaats.

Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: 's-Gravenhage
Woonplaats: 's-Gravenhage
straat: Binnenhof

Hoeveel huisnummers zijn er in de Binnenhof? 17

nummers:
1(B) ,
1(D) ,
2 ,
3 ,
5 ,
18 ,
19 ,
20 ,
23 ,
1(A) ,
1 ,
4 ,
7 ,
14 ,
17 ,
21 ,
22 ,
straat: Hofplaats

Hoeveel huisnummers zijn er in de Hofplaats? 1

nummers:
8 ,
Brievenbus in de buurt van de postcode 2513 AA.

De meest dichtbijzijnste Brievenbus voor de postcode 2513AA ter 's-Gravenhage is brievenbus Herengracht op 434 meters afstand.

Brievenbus Herengracht

'S-Gravenhage, Herengracht 3
2511 EG

Brievenbus Gedempte Gracht

'S-Gravenhage, Gedempte Gracht 327
2512 AM

Brievenbus Kerkplein

's-Gravenhage, Kerkplein 6
2513 AZ

Brievenbus Amaliastraat

'S-Gravenhage, Amaliastraat 1
2514 JC

Postkantoor in de buurt van de postcode 2513 AA.

De meest dichtbijzijnste Postkantoor voor de postcode 2513AA ter 's-Gravenhage is postkantoor Primera Stadhuis Den Haag op 456 meters afstand.

Postkantoor Primera Stadhuis Den Haag

's-Gravenhage, Turfmarkt 18
2511 CA

Postkantoor Roda

's-Gravenhage, Piet Heinstraat 116
2518 CM

Postkantoor Primera

's-Gravenhage, Bankastraat 3
2585 EE

Postkantoor Readshop Apon

's-Gravenhage, Theresiastraat 93
2593 AC

Businesspoint in de buurt van de postcode 2513 AA.

De meest dichtbijzijnste Businesspoint voor de postcode 2513AA ter 's-Gravenhage is businesspoint POSTETC op 817 meters afstand.

Businesspoint POSTETC

's-Gravenhage, Prinsegracht 42
2512 GA

Businesspoint Topgsmshop

's-Gravenhage, Bontekoestraat 1
2516 JW

Businesspoint PakPunt

's-Gravenhage, Tripstraat 325
2571 DK

Businesspoint De Boer Delicatessen

's-Gravenhage, Keizerstraat 352
2584 BP

Pakketpunt en pakketautomaat in de buurt van de postcode 2513 AA.

De meest dichtbijzijnste Pakket voor de postcode 2513AA ter 's-Gravenhage is pakketpunt en pakketautomaat Bodywearstore op 353 meters afstand.

Pakketpunt en pakketautomaat Bodywearstore

's-Gravenhage, Papestraat 21
2513 AV

Pakketpunt en pakketautomaat de Jongens

's-Gravenhage, Vlamingstraat 6
2511 BB

Pakketpunt en pakketautomaat Phone Doctor Den Haag

's-Gravenhage, Herengracht 8
2511 EH

Pakketpunt en pakketautomaat Biesieklette Nobelstraat Den Haag

'S-GRAVENHAGE, Nobelstraat 2
2513 BD
Postcode zoeken bij adres

Adres zoeken bij postcode

Postcode zoeken bij adres en adres vinden bij postcode in Nederland

Met OnlinePostcodeZoeken.nl vind je snel de juiste postcode van een adres. Onze zoekmachine heeft handige, snel te vinden en uitgebreide informatie over locaties en adressen in Nederland. Deze data helpt je vinden in welke provincie, gemeente of stad ligt postocode wat je zoekt. Er is ook te vinden alle straten, huisnummers dat je makkelijk de adresgegevens kan controlleren.
We hebbeb een unieke oplossing voor je, als je zoekt een brievenbus of postkantoor in je buurt. Typ je je adress of postocode en in minder dan een second heb je een lijst van brievenbussen, postkantoren en andere postgerelateerde locaties in je buurt met een afstand en looptijd.
Online postcode zoeken bij adres?

OnlinePostcodeZoeken.nl hebt antwoorden op je vragen
  • postcode zoeken nederland
  • postcode zoeken op adres
  • postcode zoeken bij adres
  • adres bij postcode zoeken
  • straat bij postcode zoeken
  • postcode zoeken uitgebreid
  • brievenbus zoeken
  • postkantoor zoeken
  • adres zoeken bij postcode


Postcode zoeken bij adres in Nederland

Ben je opzoek naar een Nederlandse postcode bij plaats? In onze postcode zoeksysteem vul je zoveel mogelijk informatie in over de postcode en plaats die je zoekt. Is het provincie, de woonplaats, de straatnaam, dan vul je onze adres en postocde zoeksysteem in om de juiste postcode te vinden. Wij hebben ook mogelijk gemaakt dat je de postcode check juist andersom wilt uitvoeren. Vul je juist een postcode in. Onze adres en postocde database verzamelt direct de provincie, de plaats en de straatnaam die bij deze postcode horen. Zo zie je direct uit welke plaats die postcode komt. Bekijk onze meest gezochten postcode bij plaats in Nederland.

Meer informatie over de postcode

In 1977 werd de postcode in Nederland geïntroduceerd. Deze zogenaamde ‘postcode’ bestaat uit vier cijfers gevolgd door twee letters. De twee cijfers waar de postcode mee begint geeft de regio aan, de twee cijfers die daarna volgen geven de cijfers van de wijk aan. De daarna gevolgde twee letters tonen de buurt met de bijhorende straat aan. Soms komt het voor dat bepaalde letters niet gebruikt worden, zo worden de lettercombinaties SA, SD en SS niet gebruikt. Ook werden de letters F, I, O, Q, U en Y tot 2005 niet gebruikt. Door een wijziging in het beleid van de postcodes zijn deze letters wel toegestaan als letters in postcodes.

Soms komt het wel eens voor dat post wordt verstuurd waarop het ontvangst adres niet helemaal of volledig onduidelijk is. Om toch te proberen de post naar de ontvanger te krijgen word de post waarbij dit het geval is doorgestuurd naar 2500 NA, dit is een locatie in Den Haag. Op die bepaalde locatie in Den Haag wordt dan onderzocht als het toch nog mogelijk is dat de post wordt verstuurd. Soms komst het dan toch helaas voor dat de geadresseerde en afzender niet achterhaald kan worden. Als dat gebeurt wordt de post vernietigd.

Sommige straten waar het voorkomst dat de straat uit zowel even als oneven huisnummers bestaat zijn voorzien van verschillende postcodes. Zo hebben de huizen met een even nummer een andere postcode dan de huizen met een oneven nummer in die straat. Vaak komt het ook voor dat straten in bepaalde blokken zijn verdeeld. Dit maakt het voor de postbezorger makkelijker om de post te bezorgen. De postcode gezamenlijk met het huisnummer worden samen een unieke code voor elk adres. Zo heeft elk adres een eigen unieke code namelijk een postcode. Niet worden de postcode alleen voor post gebruikt. Zo komt het ook voor dat de postcode wordt gebruikt voor de bewegwijzering van een wijk. Meestal worden dan de laatste een of twee cijfers van de postcode gebruikt. Het kan voorkomen dat een postcode meerdere keren gebruikt wordt voor straten. Nu is het wel altijd zo geregeld dat de starten voorzien zijn van huisnummers die niet hergebruikt mogen worden. Zo houd toch iedereen zijn eigen unieke (post)code.

Postcodes kunnen gekoppeld worden aan coördinaten. Hiervan zijn bestanden in Nederland te krijgen. Dit wordt dan gedaan in het Rijksdriehoeksstelsel. Hiermee kunnen weer verschillende gegevens gekoppeld worden met behulp van geografische informatiesystemen. Zo kunnen we er achter komen hoeveel bewoners er zijn per oppervlakte.

De nummers in een postcode in Nederland kunnen tussen 1000 tot en met 9999 liggen. In 2010 waren er maar liefst 4900 verschillende combinaties. Dit is ook te zien in de volledige postcode lijst van Nederland. Er bestaat een postcodeboek. Deze is helaas maar een keer uitgegeven, namelijk in 1978. Dit was een jaar na de introductie van de postcode in Nederland. Gelukkig kwam er wel per jaar een toevoeging uit voor het postcodeboek zodat de nieuwe straten ook gevonden konden worden.